Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА ВО БЛИЗИНА НА УЧИЛИШТЕТО „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“

Home

Пред еден час се случи сообраќајна несреќа помеѓу два автомобили на раскрсницата во близина на основното училиште „Никола Вапцаров“. Како што не информираа очевидците нема потешко повредени. Полицијата веднаш пристигнала на местото на несреќата и врши увид на истата.