strumica denes logo

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА СПРОТИ „ЗДРАВЕЦ“ КАЈ „ГЛОБАЛ“, ВИНОВНИКОТ ИЗБЕГАЛ!

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Хроника

Сообраќајна несреќа пред еден час се случи на раскрсницата наспроти „Здравец“ кај „Глобал“. Како што не информираа очевидците виновникот веднаш избегал. За среќа нема повредени!