Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ ДАБИЛЕ – УЛИЦАТА БЛОКИРАНА!

Home

Пред два часа во близина на селото Дабиле се случи сообраќајна несреќа помеѓу два автомобила. Како што не информираа очевидците има и повредени а улицата била накратко блокирана. На местото на несреќата пристигнала и струмичката полиција каде во моментот врши увид. Со повеќе детали во утрешниот ден.