strumica denes logo

Продолжува измачувањето на животните: Половина час коњ не можел да се крене откако паднал пред СВР-Струмица!

Автор:

Датум:

февруари 10, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

февруари 10, 2019

Категории:

Хроника

Како што не информираа очевидците, пред 3 часа коњ од голем умор паднал пред СВР Струмица и околку половина час лежел на земја…Случаевите со измачувани коњи во струмичко од ден на ден се повеќе растат! Се’ надеваме дека надлежните ќе преземат поголеми мерки за измачувањето врз животните конечно да прекине.