Home

Perdormire
Хроника

ПРИСТИГНУВААТ УШТЕ ФОТОГРАФИИ ОД КУКЛИШ: „ИСКОПАНИТЕ ДУПКИ СЕ ОСТАВААТ ТАКА, СЕГА ОД КОЈ ДА БАРАМ ЈАС ОШТЕТА ЗА АВТОМОБИЛОТ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛ!

Home

По веста за настанатото Куклишко езеро после вчерашниот дожд, пристигнаа уште фотографии до редакцијата на Струмица Денес.

„Жив срам е тоа што се копа а подоцна дупките се оставаат. Од кој да барам сега јас оштета за автомобилот? Срамота!“ – вели читателот кој ни ги испрати фотографиите.

Во продолжение погледнете ги: