Home

Perdormire
Хроника

ПРИЈАВЕНО СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ВО СТРУМИЦА!

Home

На 11.05.2020 година, во 00,30 часот во ПС од ОН Струмица, од страна на З.Б (34) од Струмица,

пријавена е поплака против МЈ. (28) од с.Јаргулица , во врска со семејно насилство,

како и кривично дело “Нарушување на неповредливоста на домот”.

Од страна на полициски службеници веднаш се превземени мерки за целосно расчистување и документирање на пријавените настани.