Perdormire
Хроника

ПОЖАР ВО БАНСКО, СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ИСПРАТИЈА АПЕЛ ДО ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОТПАДНИОТ МАТЕРИЈАЛ ДА НЕ ГО ПАЛАТ!

Вчера, околу 17.30 часот во атарот на село Банско, ТППЕ Струмица учествуваше во гасење на растителен отпаден материјал. Струмичките пожарникари до земјоделците  испратија апел овој отпаден материјал да не го палат и да го фрлат на определени места за тоа.