strumica denes logo

ПОЧИНА СТРУМИЧКИОТ АКТЕР ВАНЧО КРСТЕВСКИ!

Автор:

Датум:

март 3, 2020

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

март 3, 2020

Категории:

Хроника

По повод смртта на актерот Ванчо Крстевски, член на Струмичкиот театар, утре, на 4 март 2020 г., во 11 часот, претпладне, ќе се одржи комеморација во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица. Погребот е во 14 часот истиот ден на Градските гробишта во Струмица. Нека му е вечна славата!