Home

Perdormire
Хроника

ПОЧИНА ПОЗНАТИОТ СТРУМИЧКИ МУЗИЧАР ТОНИ ОД ГРУПАТА – ТОНИ, МАЦ И КИРЕ, НЕКА ПОЧИВА ВО МИР

Home

„Денеска се откина еден дел од моето срце и мојата душа…Бог ми го зема мојот брат, другар, цимер. 24 години братче мое сакано, почивај во мир, секогаш ќе бидеш со мене…Знаеш ти дека твојот брат ќе те носи вечно, те сакам братче, те сакам…Почивај во мир“ – напиша Кире Гошев кој заедно со Тони беа во истата музичка група и ги развеселуваа струмичани сите овие години.

Сочувство до фамилијата, Струмица изгуби уште еден голем музичар. Нека почива во мир 🙁