НОВО: Поради примерно однесување Боро Стојчев пуштен порано од затвор!

декември 12, 2018

Боро Стојчев, поранешниот градоначалник на општина Ново Село кој требаше да биде во затвор шест месеци поради обид за шверц со цигари е пуштен порано на слобода поради примерно однесување. Наскоро во општина Ново Село следуваат избори за избирање на нов градоначалник.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: