strumica denes logo

НОВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ ИНФОРМАЦИИ: БЕЗЖИВОТНОТО ТЕЛО НА ТУРИЈА БИЛО ПРОНАЈДЕНО ВО БУРЕ!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 20, 2019

Категории:

Хроника

По објавената вест дека во близина на браната Турија денеска е пронајдено безживотно машко тело, во порака повеќе луѓе пишуваат дека лицето е пронајдено во буре. Повеќе официјални информации очекуваме во текот на утрешниот ден од ОЈО-Струмица.