Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕA) СЕКОЈА НОЌ ГИ МАВАЛ СО ИЗМЕТ, СТАКЛО, ВАР И УЉЕ – СТРАОТНИ ВИДЕА ОД УЛИЦАТА „РИСТО ЌУРЧИЕВ“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Во порака на Редакцијата на Струмица Денес пристигнаа повеќе видеа од кои и ние самите бевме згрозени од тоа до каде може да оди човечкиот разум…Како што не информираа родителите на децата од улицата „РИСТО ЌУРЧИЕВ“, секоја ноќ додека нивните деца седеле и си играле без да се прави никаква галама, постар човек кој живее на истата улица ги мавал со измет,стакло,вар и уље. На едно од децата неодамна му ја повредил главата а момчето веднаш било однесено во болница. Во продолжение ви ги претставуваме видеата кои ни беа испратени: