strumica denes logo

КОМЕМОРАТИВНА СЕДНИЦА УТРЕ ПО ПОВОД СМРТТА НА СТРУМИЧКИОТ ПРОФЕСОР И МУЗИЧАР ТОНИ МИХАЈЛОВ

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Хроника

Со почеток од 10:00 часот, утре во концертната сала на Музичкото училиште „Боро Џони“ во Струмица ќе се одржи комеморативна седница по повод смртта на прерано починатиот струмички професор и музичар Тони Михајлов. Посмртните останки на Тони Михајлов ќе бидат изложени од 11:00 до 13:00 часот во капелата во Градските гробишта во Струмица. Погребот пак ќе се изврши во 13:00 часот.