Perdormire
Хроника

ИЗГОРЕ АВТОМОБИЛ ВО СТРУМИЧКО, ПРИЧИНЕТА Е ГОЛЕМА МАТЕРИЈАЛНА ШТЕТА!

Денес 10.09.2019 година, околу 15.30 часот ТППЕ Струмица учествуваше во гасење на патничко моторно возило во с.Турново. Причинета е голема материјална штета.