Ина Многуфина: Мислев во Скопје мириса на страшно додека не дојдов во Струмица!

ноември 18, 2018

Струмица овој период може да се каже дека е најзагадениот град во Република Македонија според резултатите од мерната станица во Струмица. Граѓаните секојдневно реагираат на загаденоста на воздухот и повеќето се жалат дека тоа им влијае најмногу на нивното здравје и расположение пред сe’.  Реагираат и посетители од други градови кои доаѓаат во Струмица. Пред еден час Ина Многуфина објави фејсбук статус во кој наведува дека струмичани може комплет да дојдат во Скопје и да подишат воздух.

„Мислев во Скопје мириса на страшно додека не дојдов во Струмица. Па Струмичани може да дојдат комплет у Скопје да подишат воздух“ – објави Ина Многуфина.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: