(ФОТО) ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД СТРУМИЧКО ВО ПАНИКА ПО ГОЛЕМОТО НЕВРЕМЕ КОЕ ГИ ЗАФАТИ ДЕНЕС!

јули 7, 2018

Околу 13:00 часот денеска струмичко го зафати големо невреме проследено од град, пороен дожд и ветер. Земјоделците од повеќе населени места ни испраќаат фотографии барајќи нивниот глас да допре до потребните институции. Како што може да забележиме по фотографиите, невремето предизвикало огромни штети врз земјоделските производи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ