Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) ВАКА ДЕНОВИВЕ ИЗГЛЕДА ВЛЕЗОТ НА СЕЛО САРАЈ – СТРУМИЧКИТЕ ЗЕМЈОДЕЛЦИ ВИКЕНДОТ ГИ ФРЛАА СВОИТЕ ЗЕЛКИ!

Home

До нашата редакција пристигнаа фотографии од луѓе кои живеат во и околу струмичкото село Сарај.

Тие велат дека овој викенд струмичките земјоделци фрлаат тони зелка пред влезот на самото село.

Истото се случува и низ повеќе диви депонии во струмичко, незадоволните земјоделци многупати изјавија дека својата зелка

нема да ја дадат за толку ниска цена.