(ФОТО) СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ОД СТРУМИЦА ДО СТРУМИЦА ДЕНЕС: СТРАВ НИ Е ДА ЈАДЕМЕ, ПОСТОЈАНО НАОЃАМЕ ЛЕБАРКИ ВО ЈАДЕЊЕТО!

септември 10, 2019

Средношколци од Струмица во порака на Струмица Денес испратија фотографии на кои може да се забележи лебарка на јадењето купено во една од пекарите во Струмица.

„Страв ни е да јадеме, постојано наоѓаме лебарки во јадењето кое го купуваме.“ – напишаа тие.

Средношколците апелираа надлежните подобро да ја проверуваат чистотата во самите пекари во Струмица.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: