Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ПРЕД ТУРНОВО!

Home

Околу 11:30 часот пред влезот на село Турново се случи сообраќајна несреќа помеѓу два автомобила. За среќа нема потешко повредени и направена е само материјална штета. Струмичката полиција врши увид за причините за настанувањето на истата.