strumica denes logo

ФОТО: ПРЕД СТРУМИЧКИОТ СУД ТРАНСПАРЕНТ СО ПОРАКА „МОЈОТ СИН Е ПРИТВОРЕН НА НЕПРАВДИНА ОД СТРУМИЧКИОТ ЗАКОН“

Автор:

Датум:

април 18, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 18, 2018

Категории:

Хроника

“Мојот син е притворен на неправдина од струмичкиот закон од пријателка. Јас како татко, ми треба за да живеам“ – оваа порака денеска беше испишана на транспарент поставен пред струмичкиот суд. Како што можевме да прочитаме од останатиот текст, по се изгледа станува збор за азилант кој прашува дали и за нив има правда овде. Како што дознаваме, човекот кој го поставил транспарентот пред струмичкиот суд вечерва ќе преноќи пред него.