Perdormire
Хроника

(ФОТО) ОСВЕН ВО СТРУМИЦА, СТРУМИЧАНИ СЕ „ШЕРИФИ“ И ВО СКОПЈЕ!

Home

Освен во својот роден град, струмичани во слободно време се „шерифи“ и низ Скопје. Фотографиите кои денеска се објавени низ повеќе портали во Македонија сведочат за сообраќајната некултура  на возачите. Овој струмичанец со својот автомобилбеше паркиран на пешачки премин во Скопје.