bandr
Хроника

(ФОТО) НЕКОЈ ПОМИСЛИЛ ДЕКА Е „ШЕРИФ“ ПА СЕ ПАРКИРАЛ СО СВОЕТО BMW НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД!

Некој навистина влегол во филм дека е „шериф“ и своето BMW со странски регистарски таблички го паркирал во строгиот центар на Струмица. Како што пишуваат во групата „Сообраќаен срам“, возачот на автомобилот поминал неказнето, поточно никој од надлежните не дошол да реагира. Во продолжение погледнете ја фотографијата: