Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) ГОРЕШЕ РЕКЛАМЕН БИЛБОРД ВО ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА!

Home

Пред половина час гореше рекламен билборд на центарот во Струмица. Струмичката пожарна реагираше навреме и не дозволи огнот да се прошири. Засега се непознати причини за настанувањето а истиот.