strumica denes logo

(ФОТО) ДВЕ СООБРАЌАЈКИ НЕСРЕЌИ ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 24, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јануари 24, 2019

Категории:

Хроника

Две сообраќајни несреќи денеска во Струмица во кои за среќа нема потешко повредени. Првата сообраќајна несреќа се случи на излезот од Струмица спрема Дабиле околу 9:30 часот, а втората околу 15:30 часот на патот Струмица-Радовиш или поточно кај Владевци помеѓу четири автомобили. Струмичката полиција изврши увид и на двете сообраќајни несреќи. Со повеќе информации во текот на утрешниот ден.