(ФОТО) ДА, ФОТОГРАФИИТЕ СЕ ОД МУРТИНО – ЖИТЕЛИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА СЕЛОТО НЕ ГО ПАМЕТАТ ВАКВО ДОСЕГА!

февруари 24, 2020

Ужасни фотографии ни пристигнаа во порака од наши читатели од Муртино.

Заедно со фотографиите напишаа дека селото не го паметат вакво досега и дека се заборавени целосно од локалната власт.

Се надеваме дека надлежните во најбрзо време ќе го средат овој хаос.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: