strumica denes logo

ФЕЈСБУК СТАТУС: Сивата економија во Струмица цвета насекаде!

Автор:

Датум:

ноември 5, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

ноември 5, 2018

Категории:

Хроника

Фејсбук статус објавен на профилот на СРАМОТ НА СТРУМИЦА (Види линк)

„Повторно молк од надлежните. Сивата економија цвета насекаде, а низ разговор дуќанџиите се жалат дека од сите страни ги тресе инспекција а никој надлежен не одговара на нивните жалби против дивите продавачи. Тие се повеќе заштитени и повеќе вредат од нас, а ние сме тие што го полниме буџетот“ – стои во објавата.

Извор: Срамот на Струмица