Home

Perdormire
Хроника

ВОНРЕДНА ВЕСТ НА ПОРТАЛОТ ИНФОМАКС: ПУКАЊЕ ВО СТРУМИЧКО НОВО СЕЛО!

Home

Како што објави порталот ИНФОМАКС, пред 1 час граѓани на селото Бадолен од Ново Село ја известиле редакцијата на ИНФОМАКС дека се случила страшна пресметка во која било употребено и оружје а најверојатно причината за пресметката е за заплена на цигари. Повеќе информации очекуваме од МВР.

ФОТО: ИНТЕРНЕТ