СВР СТРУМИЦА ВИКЕНДОТ ВО АКЦИЈА, ОТКРИЕНИ 19 ВОЗАЧИ СО ПРИСУСТВО НА АЛКОХОЛ ВО ОРГАНИЗМОТ!

март 4, 2019

На подрачјето на СВР Струмица во период од 23:00 часот на 02.03.2019 до 04:00 часот на 03.03.2019 година е спроведена акциска контрола за откривање возачи кои управуваат возило под дејство на алкохол.
Од страна на полициски службеници контролирани се вкупно 168 возачи, кај 19 од нив утврдено е присуство на алкохол во организмо. Откриени се и 16 други прекршоци.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: