strumica denes logo

ЗА 6 ЧАСА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КАЗНИЛА 56 ВОЗАЧИ!

Автор:

Датум:

јули 15, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 15, 2019

Категории:

Хроника

На 14.07.2019 година во периодот од 14.00 до 20.00 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. Во акцијата констатирани се 56 прекршоци за кои се издадени 46 прекршочни и 10 мандатни платни налози.