Home

Perdormire
Хроника

ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ: БЕЗ ПОЛИТИЧКА ПОЗАДИНА-ГРАДОНАЧАЛНИКОТ, МАРЈАН ДАСКАЛОВСКИ И СОВЕТНИЦИТЕ ДА ПРИСТАПАТ ЗА РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ВОЗДУХОТ!

Home

Преземено од фејсбук:

Стварно не ми е јасно што народ сме??

Нормално било, стално било така…!!

Нормално е 25 пм честички на м3. НЕ Е НОРМАЛНО 525 пм/м3!!!

Тоа е исто како твојот автомобил што троши 7 л/100км да почне да троши 75 л/100 км и да викаш нормално е.

Да, нормално е само ако си- НЕНОРМАЛЕН!!!

Ги повикувам градоначалникот Коста Јаневски, претседателот на Советот Марјан Даскаловски, заедно со Советниците во

Собранието на Oпштина Струмица, без политичка позадина, ВЕДНАШ приоритетно да пристапат кон решавањето на проблемот на презагаденоста на воздухот.

Ги потсетувам дека се избрани од ГРАЃАНИТЕ да дејствуваат за добросостојба на ГРАЃАНИТЕ!!!

Тоа што ни се случува е сѐ, само ДОБРОСОСТОЈБА НЕ!!!