Home

Perdormire
Хроника

ГРАЃАНИТЕ СЕ МОЛАТ ДА СЕ ПРОНАЈДЕ ЖИВА И ЗДРАВА – 12 ДЕНА ОТКАКО ИСЧЕЗНА МАРИЈА БРЗАКОВА!

Home

Две недели откако исчезна 28 годишната Марија Брзакова од Босилово. Засега нема ниту трага, ниту глас од младата девојка. Социјалните мрежи секојдневно се поплавени со апели и споделувања на нејзина фотографија со цел да се добие барем некоја информација поврзана со нејзе. Граѓаните се молат само да се пронајде жива и здрава, без разлика каде и да се наоѓа. Се замолуваат сите граѓани кои ке видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.