strumica denes logo

(ФОТО) СЕКОЈ ДЕН ПОЗАДИ ПОРАНЕШНА „ИНТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА“ ВЕЌЕ ПОДОЛГ ПЕРИОД СЕ ОСТАВА КОЊ КОЈ ЦЕЛ ДЕН СТОИ ТАМУ, ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ ДЕКА НИ ПРОЗОРЕЦ НЕ МОЖАТ ДА ОТВОРАТ ПОРАДИ МИРИЗБАТА!

Автор:

Датум:

јуни 7, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 7, 2019

Категории:

Хроника

Позади поранешна „Интел телевизија“ секој ден веќе подолг период од утро до вечер е оставен коњ кој изгладнува. Граѓаните кои живеат таму и имаат свои продавници, велат дека не можат да отворат прозорец поради миризбата која се шири. Апелираат надлежните да преземаат итни мерки бидејќи доаѓаат поголеми летни температури и миризбата ќе се зголемува се’ повеќе.