strumica denes logo

(ФОТО) МАСЛИНКИ ГО БЛОКИРАА ТРАНЗИТНИОТ ПАТ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 23, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 23, 2019

Категории:

Хроника

Пред околу 40 минути маслинки накратко го блокираа транзитниот пат на излезот во Струмица спрема Радовиш. Како што не информираше читателот кој ни ја испрати фотогорафијата, се работи за ненамерна грешка на возач на комбе на кој му испаднале околу 20 кофи полни со маслинки.