Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКИОТ УБИЕЦ МАРЈАН ВЕЛЕВ ДОБИ 20 ГОДИНИ ЗАТВОР – ФАМИЛИЈА ИЉАШЕВИ Е НЕЗАДОВОЛНА ПОРАДИ ПРЕСУДАТА!

Home

Убиецот Марјан Велев кој минатата година на свиреп начин го уби струмичанецот Ристо Иљашев, доби 20 години затворска казна.

Велев во неговата работилница во Добрејци го уби Иљашев, го стави во буре и го фрли во водите на „Турија“.

Како што пренесуваат повеќе медиуми, Иљашеви се незадоволни поради пресудата бидејќи очекувале доживотна казна затвор.