strumica denes logo

Започна пролетното хортикултурно уредување на градот

Автор:

Датум:

мај 2, 2018

Категории:

Екологија

Автор:

Датум:

мај 2, 2018

Категории:

Екологија

Од зелениот појас на булеварот „Ленинова“ започна пролетното хортикултурно уредување на градот. Уредувањето го вршат вработените од организационата единица „Зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“. Со оваа акција ќе бидат опфатени сите зелени површини во градот.