Home

Perdormire
Екологија

(ВО ЖИВО) СО ОРО, ПЕСНА И МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ: НАД ИЛОВИЦА СЕ СЛАВИ ПОБЕДА НА НАРОДОТ – РУДНИК НЕМА ДА ИМА!

Home

Во моментот над Иловица со оро, песна и македонско знаме се слави победата на народот по одлуката дека рудник конечно нема да има! Во продолжение погледнете го видеото:

Take a breath of fresh air… It's the smell of victory Здрава Котлина

Posted by Aleksandar Bojadziski on Sunday, 29 December 2019