strumica denes logo

УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ВО ПОСЕТА НА РИМА КОМЕРЦ!

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Екологија

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Екологија


Денес учениците од СОУУД”Димитар Влахов ” Струмица беа во посета на Рима Комерц и во рамките на посетата беше одржана стручна настава во областа на хидропониско одгледување на домати.