Perdormire
Екологија

СО ТАКВА МЛАДИНА МОЖЕМЕ МНОГУ: МЛАДИТЕ ОД ЦРВЕН КРСТ-СТРУМИЦА ГИ СОБИРАА ОТПАДОЦИТЕ КАЈ СПОМЕН „КОСТУРНИЦАТА“ И КРСТОТ!

Денес волонтерите на клубот на млади на Црвен крст Струмица имаа еколошка акција при што заедничко ги собираа отпадоците на локацијата на споменикот Костурница и крстот над градот Струмица.

Со таква младина дефинитивно можеме многу!

Браво.