Perdormire
Екологија

СЕ РЕКОНСТРУИРА КВАНТАШКИОТ ПАЗАР ВО СТРУМИЦА!

Деновиве екипа од ЈПКД “Комуналец” – Струмица започна со реконструкција на дел од кванташки пазар. Се започна со замена на старото осветлување и се поставува ново осветлување со штедливи лед светилки. Планирано е и да се изврши и асвалтирање на истиот со што ќе се подобри осветлувањето и условите за работа на корисниците на кванташки пазар.