ПОЗИТИВА НА НЕДЕЛАТА: МЛАДИ ДЕЧИЊА ДЕНЕСКА ПОСТАВИЈА ЕКО ПОРАКИ ПО ПАТЕКАТА КОН „СВ.ИЛИЈА“ И ПОРАЧАА ДА ЈА ЧУВАМЕ ПРИРОДАТА!

мај 20, 2021

Ја имаме позитивата на неделата. Млади дечиња и вработени во ООУ „ВИДОЕ ПОДГОРЕЦ“ од Струмица, денеска поставија еко пораки по патеката која води до манастирот „СВ.ИЛИЈА“ и ни порачаа да ја чуваме природата сите заедно.

Браво младино!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ