ОТСТРАНЕТ ОТПАДОТ ОД ПРОСТОРОТ ОКОЛУ СПОРТСКАТА САЛА „ПАРК“

јуни 16, 2019

Во рамките на акцијата „Еко фронт – Чиста да ни е“, работни единици на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ во изминатите денови вршеа чистење и отстранување на отпадот од просторот околу спортската сала „Парк“. Со соодветна опрема се отстрануваше потешкиот смет за просторот максимално да биде искористен. Покрај тоа се реконструираше тротоарот и се сервисираше и осветлувањето околу салата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: