Home

Perdormire
Екологија

„КОМУНАЛЕЦ“ ВЕЛИ ДЕКА ДЕПОНИЈАТА ВО ДОБРАШИНЦИ НЕ ГОРИ, ТОА БИЛЕ ЛАЖНИ ИНФОРМАЦИИ!

Home

„КОМУНАЛЕЦ“:

По објавата во некои медиуми дека гори депонијата Шапкар кај с.Добрашинци, ЈПКД ,,Комуналец,, Струмица ја информира јавноста дека оваа информација е ЦЕЛОСНО НЕТОЧНА. Нашето тврдење го поткрепуваме со видео и фотографии кои денес ги направивме на депонијата.