strumica denes logo

„КОМУНАЛЕЦ“ СО ГЕНЕРАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА ВЕЉУСА И ПРОСЕНИКОВО!

Автор:

Датум:

септември 20, 2019

Категории:

Екологија

Автор:

Датум:

септември 20, 2019

Категории:

Екологија

Во рамките на кампањата „Еко Фронт – Чиста да ни е“, Одделението за „Комунална хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ изврши генерално чистење во населените места Вељуса и Просениково. Рачно и машински се метеа улиците и се собра и подигна отпадот од јавните површини.

Да дадеме заеднички придонес за чиста Струмица.