Perdormire
Екологија

„КОМУНАЛЕЦ“ ЈА ИСЧИСТИ СПОМЕН КОСТУРНИЦАТА ВО СТРУМИЦА!

Во склоп на еко кампањата “Еко Фронт“, работни единици од одделенијата „Комунална хигиена” и „Градско зеленило“ при јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец” започнаа акција за генерално чистење на Спомен Костурницата на ридот Самораница над градот. Целта на акцијата е да се зачува генералната слика на најчиста општина во Македонија.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif