ЈПКД “Комуналец“ изврши чистење на дивите депонии покрај река Тркајна и на локалниот пат кон населено место Баница!

август 25, 2019

Продолжуваат акциите за чистење на неправилно одложениот комунален отпад во повеќе населени места на територијата на Опшина Струмица. Во склоп на проект-кампањата “Еко Фронт“, ЈПКД “Комуналец“ изврши чистење на дивите депонии покрај река Тркајна и на локалниот пат кон населено место Баница.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: