Генерално чистење на населените места Добрејци и Градско Балдовци

јули 30, 2019

Согласно годишниот план за генерално чистење на населените места на територија на општина Струмица за 2019 година, Одделението „Комунална Хигиена„ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ изврши акција во населените места Добрејци и Градско Балдовци. Извршено е генерално чистење, рачно и машински семетеа улиците и се собра и подигна отпадот од јавните површини.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: