Чистење на просторот околу Ловен Дом во Струмица!

февруари 19, 2020

Екипа од Одделението “Комунална хигиена“ при ЈКПД Комуналец деновиве го исчисти просторот околу Ловниот Дом. Апелираме до граѓаните кои го користат овој простор кога одат на рекреација, посовесно да се однесуваат и своите отпадоци да ги фрлат во определените канти и да допринесат за почисто место за рекреација.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ