bandr

Реклама

Реклама

НОВО ВО СТРУМИЦА: ТРИТЕРОЛ СТРУМИЦА ЗАПОЧНУВА СО РЕДОВЕН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОД СТРУМИЦА ДО ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ ВО ГЕРМАНИЈА!

Тритерол Струмица од 10.07.2019 започнува со редовен автобуски превоз, од Струмица до следниве градови во Германија: -Минхен -Улм -Штудгард -Карлсруе -Мајнхам ...

Реклама

ОГЛАС: ИТАЛЈАНСКИОТ БРЕНД ЗА ДУШЕЦИ ПЕР ДОРМИРЕ ИМА ПОТРЕБИ ОД ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИНОТ ВО ДАБИЛЕ, ПОЧЕТНА ПЛАТА 20.000 ДЕНАРИ!

Италјанскиот бренд за душеци Пер Дромире, има потреба од лице за работа во магацинот во Дабиле. Почетната плата е 20.000 денари. Кандидатите може да се...

Реклама

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА „АСТРАИОН“ ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО НЕА КАЛИКРАТИЈА И НЕА ФЛОГИТА ВО ЧЕТВРТОК И НЕДЕЛА!

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратија и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од...

Реклама

СТРУМИЧКАТА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА „АСTРАИОН“ ВРШИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ДО СРБИЈА, ХРВАТСКА, СЛОВЕНИЈА, ИТАЛИЈА И ОБРАТНО!

Туристичката Агенција “ASTRAION TOURS” организира редовен автобуски превоз и испорака на пратки до Србија, Хрватска, Словенија, Италија и обратно...

Реклама

ЛЕТО, ВРЕМЕ ЗА ПАТУВАЊА И НОВИ ДОЖИВУВАЊА: ВО ИЗБОРОТ ЌЕ ВИ ПОМОГНАТ ИЗДАНИЈАТА НА ПРОСВЕТНО ДЕЛО, АТЛАС НА ЗНАМИЊА СО ЛЕПЕНКИ И ГЕОГРАФСКИ АТЛАС НА СВЕТОТ!

Летниот период е време кога навистина многу се патува. Децата се на летен распуст, родителите на годишни одмори , па заедно размислуваат за летни дестинации на...