strumica denes logo
Зубово

јули 14, 2019

5 факти кои не сте ги знаеле за селото Зубово

Зубово се наоѓа во плодното Струмичко Поле, на надморска височина од 207 метри,

Види повеќе

јануари 19, 2019

АНТОНИО ПАНДЕВ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ ВО ЗУБОВО!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе