strumica denes logo
Зоран Спасов

јануари 26, 2019

ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР, ЗОРАН СПАСОВ ГО ДОБИ ТРЕТОТО МЕСТО!

Вечерва во „Студио Ин“ се одржа традиционалната спортска манифестација „Избор

Види повеќе